- privacy verklaring -

Bescherming persoonsgegevens
Marieke Jacobs neemt de privacy van persoonsgegevens zeer serieus en zal zorgvuldig met persoonlijke gegevens omgaan.
Marieke Jacobs zal jouw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en / of verstrekken.
Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).

Welke gegevens verzamelen we?
Wanneer je een bestelling hebt geplaatst, bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief of het contactformulier hebt ingevuld op de website kunnen er gegevens worden verzameld. Wij verwerken alleen de gegevens die je zelf aan ons verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:
- voor- en achternaam
- e-mailadres
- telefoonnummer
- bedrijfsnaam
- straat en huisnummer
- postcode en woonplaats
- bankrekeningnummer
- IP-adres
- gegevens over jouw activiteiten op onze website
- overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld tijdens een persoonlijk gesprek, in correspondentie en telefonisch.

Met welk doel en op basis van welke grondslag gebruiken wij persoonsgegevens?
De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:
- communicatie met jou over jouw bestelling
- om bestellingen te verwerken en naar je te verzenden
- afhandelen van je betaling
- om een nieuwsbrief te versturen (mits je dit zelf hebt aangegeven op onze website)
- voor de administratie en belastingaangifte
Wij verwerken je persoonsgegevens uitsluitend overeenkomstig de wet. Dit houdt (onder meer) in dat de gegevens alleen worden verwerkt voor het doel waarvoor deze verkregen zijn.

Hoe lang worden persoonsgegevens bewaard?
Marieke Jacobs bewaart persoonsgegevens niet langer dan nodig is voor een correcte administratie. Hiervoor wordt een termijn van zeven jaar gehanteerd na de laatste opdracht/bestelling/factuur, waarna de gegevens vernietigd worden.
Nieuwsbrief adressen worden bewaard zolang je de nieuwsbrief wilt ontvangen. Je kunt je altijd uitschrijven.
Je kunt ook een verzoek tot verwijdering van gegevens mailen naar info@mariekejacobs.nl

Delen van persoonsgegevens met derden
Marieke Jacobs verstrekt uitsluitend aan derden mits dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt hiervoor mailen naar info@mariekejacobs.nl
Je hebt tevens de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder. Dat kan via de volgende link: Autoriteit Persoonsgegevens

Beveiliging
Marieke Jacobs neemt de bescherming van je gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. 
Als je de indruk hebt dat je gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of als je meer informatie wenst over de door Marieke Jacobs verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact op via info@mariekejacobs.nl

Is je vraag niet beantwoord?
Neem dan contact op via info@mariekejacobs.nl

Marieke Jacobs
Mei 2018

 

 

 

© 2016 - 2020 Marieke Jacobs | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel